Showroom Vloerverwarming-Direct te Oud Gastel

Al een groot aantal jaren biedt Vloerverwarming-Direct producten online aan om zelf eenvoudig en volledig in eigen beheer een vloerverwarmingssyteem aan te leggen. Door middel van foto's en situatieschetsen zijn wij altijd in staat om uw (woon-) situatie te analyseren en met een passend advies te komen.

 

Hierbij wordt altijd zeer gewaardeerd dat wij zeer gunstige prijzen kunnen bieden, omdat wij als Vloerverwarming-Direct direct af fabriek kunnen leveren én dat wij daarnaast maatwerk-oplossingen kunnen bieden voor zowel bestaande als nieuwe gebouwen. Dit geldt voor zowel systemen die gebruik maken van een CV-ketel als voor warmtepomptechniek en stadsverwarming.

 

Bezoek brengen aan onze showroomShowroom

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek of nieuwsgierig bent naar de producten en oplossingen die wij u kunnen bieden, dan kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Oud Gastel.

Dit stelt óns in staat om alle mogelijkheden met u door te nemen en ú kunt op basis van verschillende displays en opstellingen precies zien welke materialen u nodig heeft voor uw vloerverwarming-systeem.

 

In onze showroom laten wij veel verschillende installatiemethodes zien en wij denken uiteraard graag met u mee om te bepalen wat voor uw specifieke (woon-) situatie het meest geschikte systeem zou zijn.

Ook kunnen wij de werking van alle verschillende producten uitleggen en samen met u tot een totaaloverzicht van alle benodigde materialen komen.

 

Mocht u over tekeningen van de ruimtes beschikken dan nemen wij deze graag samen met u door.

 

Afspraak maken voor een bezoek

Wanneer u onze showroom wilt bezoeken dan is dit op afspraak mogelijk tijdens werkdagen tussen 09:00u en 16:30u.

Wij willen u wel vragen om telefonisch of per e-mail een afspraak met ons te maken, zodat wij kunnen zorgen dat er een adviseur beschikbaar is om alle mogelijkheden met u te kunnen bespreken.


Reistijden en route

Op basis van normale verkeersomstandigheden per auto;

 

Middelburg 50min.
Via A58 en A17 Afrit 20 - Borchwerf
Utrecht 1u. 00min.
Via A27 en A59 / A16 en A17 Afrit 21 - Roosendaal-Noord
Arnhem 1u. 20min.
Via A50 en A59 / A16 en A17 Afrit 21 - Roosendaal-Noord
Amsterdam 1u. 25min.
Via A2 en A27 / A59 en A17 Afrit 21 - Roosendaal-Noord
Maastricht 1u. 40min.
Via E313 (BE) en A4 / A58 en A17 Afrit 20 - Borchwerf