Overzicht betaalmethoden

Bij Vloerverwarming-Direct kunt u gebruikmaken van de betaalmethode van uw voorkeur. Hieronder een kort overzicht van de betaalmethoden die we u bieden;


iDEAL

Met iDEAL kunt u direct betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL werkt dan ook met de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Klik hier voor meer informatie.


Bankoverschrijving of betalen uit een bouwdepot (vooruitbetaling)

Kiest u voor een bankoverschrijving of betaling uit een bouwdepot, dan maakt u of uw hypotheekverstrekker het orderbedrag over op onze bankrekening. Wanneer we uw betaling ontvangen en verwerkt hebben, verzenden we uw order zo snel mogelijk. Alle benodige gegevens voor het doen van de betaling vindt u hier.


AfterPay

AfterPay biedt u de mogelijkheid om online te winkelen en veilig achteraf te betalen door middel van een acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal onze producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards. Meer informatie over AfterPay vindt u hier.


Remboursbetaling

Mocht u er de voorkeur aan geven om uw bestelling pas te betalen wanneer deze geleverd wordt, dan kunt u kiezen voor een levering onder rembours. Hierbij betaalt u voor uw bestelling contant aan de chauffeur die uw order bij u aflevert. Klik hier voor meer informatie.


CreditCard

U kunt ook direct betalen met een Visa- of MasterCard, maar deze moet wel uitgegeven zijn door een in Nederland gevestigde bank. Nadat u uw creditcardgegevens hebt ingevuld, worden ze via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt.
Uw creditcardgegevens worden door onze partner Ogone Payment Services opgeslagen en uitsluitend aan uw creditcardmaatschappij doorgegeven. Vloerverwarming-Direct slaat uw creditcardgegevens niet op.

Meer informatie over de verwerking en veiligheid van betalingen met uw creditcard vindt u hier.


PayPal

Geen zin om steeds weer uw gegevens in te voeren? Met PayPal kunt u op eenvoudige wijze uw kaartgegevens aan uw account koppelen. Zo kunt u nog sneller bestellen en het gebruik van PayPal is gratis. Verdere informatie kunt u hier vinden.


naar informatiecentrum