Gratis legplan aanvragen

Gratis legplan bij compleet vloerverwarmingssysteem


Offerte voor MaterialenBij iedere bestelling met materialen voor een vloerverwarmings-systeem kunt u gratis een legplan door ons laten maken.

Dit geldt voor alle bestellingen met een combinatie van verdeler(s) en vloerverwarmingsbuizen.

 

Vloerverwarming Legplan

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden

Een gratis legplan kan eenmalig worden aangevraagd voor bestellingen die ten minste bestaan uit een verdeler en een buis.

 

Wanneer u niet zeker bent over het totaal aantal groepen dat u nodig heeft dan kunt u ook vóórdat u een bestelling plaatst een legplan laten maken. Mocht u hierna afzien van bestellen, dan worden de kosten voor het maken van het legplan in rekening gebracht.


Mocht u, ná aanvraag van het legplan, besluiten om uw bestelling te annuleren of wanneer een reeds uitgebracht legplan moet worden aangepast dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen € 10,00 per groep van de verdeler (wanneer u uw bestelling vooruit betaald heeft dan worden de kosten automatisch verrekend met het terug over te maken bedrag).

 

Hoe werkt het?

 1. U bestelt bij ons een vloerverwarmingssysteem dat ten minste bestaat uit een verdeler en vloerverwarmingsbuis.
 2. U rondt de bestelling via de website af en kiest uw betaalmethode.
 3. Wanneer uw bestelling is afgerond, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging waarop u ook een ordernummer vindt.
 4. Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen, kunt u per [e-mail] of telefonisch contact met ons opnemen en gratis een legplan laten maken.

Benodigde gegevens

Legplan AanvraagWanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dan hebben wij de volgende gegevens van u nodig;

 

 • Het ordernummer dat u terugvindt in uw bevestiging.
 • Een digitale (bouw-)tekening van de ruimte(s) waar u het vloerverwarmingssysteem wilt installeren in auto-cad of pdf.
  Let u erop dat op deze tekening de afmetingen van de ruimte(s) duidelijk zichtbaar moeten zijn en daarnaast kunnen wij helaas geen legplan maken op basis van een foto of afbeelding.
 • Geef in een schets of een begeleidend schrijven duidelijk aan waar u de verdeler van het systeem wilt plaatsen.
 • Omdat er in de meeste gevallen niet wordt doorgelegd onder vaste delen, die volledig aansluiten op de vloer (zoals bijvoorbeeld een aanrechtblok in de keuken of een badkuip in de badkamer), zouden we ook graag de indeling van deze ruimtes willen weten.
 • Geef aan of het systeem gebruikt gaat worden als hoofd- of bijverwarming.
 • Vermeld een telefoonnummer waarop u te bereiken bent (indien dit afwijkt van het telefoonnummer dat opgegeven is bij de bestelling).

Zodra wij uw aanvraag voor een gratis legplan ontvangen hebben, wordt deze in behandeling genomen. Normaal gesproken is uw legplan na gemiddeld vijf werkdagen beschikbaar en zal deze digitaal toegestuurd worden in auto-cad en/of pdf. (afhankelijk van de door u aangeleverde tekening).


Verschillende websites bieden onafhankelijke informatie over het gemak van vloerverwarming, lees hier meer.


naar informatiecentrum